Over mij

Over Rafaëlla Graphic Design

Rafaëlla Graphic Design is een grafisch vormgever bureau dat in het jaar 2021 is ontstaan. Samen gaan we aan de slag met het creëren van jouw visuele indentiteit en online visitekaartje door middel van een persoonlijke touch. Hierdoor ontstaat er een ontwerp, dat past bij jou als persoon, wat jouw bedrijf uniek maakt. Wil jij aan de slag gaan met ondernemen of ben je toe aan een nieuwe (re)branding? Stuur mij gerust een berichtje en plannen we samen een kennismakinggesprek!

Wat heb ik te bieden?

Rafaëlla Graphic Design is een ontwerp bureau dat is gespecialiseerd in het maken van logo’s, huisstijlen en websites. Ik maak branding ontwerpen, vormgeef websites en apps en meer. Naast grafisch vormgeven, ben afgestudeerd met de specialisatie Interaction Design. Hierdoor weet ik als UX/UI designer, hoe ik op een gebruikersvriendelijke manier jouw website kan ontwerpen. Tevens bied ik als extra mogelijkheid een UX-analyse aan en ga ik aan de slag met de SEO. 

 Naast branding en websites maak ik verschillende illustraties, denk hierbij aan persoonlijke ontwerpen van personen, baby’s, huisdieren, huizen maar ook bedrijfspanden. Leuk om cadeau te geven, zelf op te hangen of voor je bedrijf te gebruiken. 

 

Waar sta ik voor?

Mijn kernwaardes

Persoonlijkheid

Persoonlijkheid staat voorop.  Tijdens de ontwerp procedure maar ook tijdens onze samenwerking. Ik zorg voor een ontwerp, dat past bij jou als persoon en door gevoerd wordt naar jouw bedrijf. Hierdoor ontstaat er een uniek ontwerp dat bij jou als persoon en bedrijf past!

Communicatie

Tijdens de kennismaking luister ik aandachtig naar jouw wensen, vullen we een vragenlijst in en ga ik aan de slag met het maken van het concept. Tijdens de concept & ontwerp fase houd ik je op de hoogte en plannen we samen het volgende gesprek in voor de correctie ronde en afronding.

Samenwerking

Samen gaan we het hele proces aan. We houden elkaar op de hoogte en geven elkaar de mogelijkheid om samen te sparren voor nieuwe ideeën die kunnen ontstaan. 
 Samen staan we sterk!

Over mij

Hoe is het begonnen?

Sinds kleins af aan ben ik al creatief bezig met het maken van PowerPoints, foto’s in collages bewerken, YouTube filmpjes maken, echt van alles! Na de basisschool ben ik ook gelijk gestart aan Het Grafisch Lyceum Rotterdam VMBO, met als droom later een eigen onderneming te starten in de grafische wereld. Na een paar jaar en studies verder is het uitgekomen… Mijn eigen onderneming genaamd Rafaëlla Graphic Design.

De naam Rafaëlla Graphic Design is ontstaan vanuit mijn tweede naam Rafaëlla. Ik wilde iets persoonlijks, iets wat bij mij paste en een originele naam die je niet vaak hoorde. Vandaar de naam Rafaëlla Graphic Design.

Ben jij er klaar voor?

Wil jij samen met mij de samenwerking aangaan?
Neem dan contact met mij op!

Winkelwagen