Illustraties

"Een persoonlijke cadeau"

Waarvoor persoonlijke illustraties?

Wil jij een origineel cadeau geven aan een vriend(in), familie lid of aan jezelf? Persoonlijke illustraties zijn een superleuke must have om toe te voegen aan jouw woon/slaap kamer. Ben je een bedrijf en wil je iets leuks geven aan je collega’s of een illustratie gebruiken voor je socials of profielfoto? Ook dan kan je zeker bij mij terecht! Stuur mij een berichtje voor het opvragen van een offerte of neem een kijkje in de Shop.

Verschillende soorten illustraties

Ik bied veel verschillende soorten illustraties aan. Denk hierbij aan persoonlijke illustraties met kleur, line art, huis of pand en nog veel meer! Elke soort illustratie kan zowel privé en zakelijk gebruikt worden. Ook is het mogelijk een illustratie te verwerken in kaartjes.

Losse diensten

Persoonlijke illustratie

Persoonlijke illustraties zijn de illustraties getekend in kleur. Door middel van mijn eigen stijl en brushes toe te passen, ontstaat er een illustratie gemaakt van jouw favoriete foto.

LineArt illustratie

LineArt illustraties zijn de illustraties zonder kleur en alleen omlijnd met een zwarte of witte kleur. Op dit moment zijn ze helemaal in de trending en zie het steeds vaker terug komen. (Zo ook bij woonprogramma’s op televisie)

Huis/ pand illustratie

Huis & pand illustraties zijn originele illustraties gemaakt van een huis of bedrijven pand. Leuk voor op een kaartje zoals een housewarming of op te hangen in het kantoor. 

Baby illustratie

Ben jij of iemand anders net bevallen en wil je jouw favoriete baby foto laten vast leggen door middel van een illustratie? Dan kan zeker! Ook leuk voor bijvoorbeeld een geboorte kaartje.

Illustratie op een kaart

Wil jij de illustratie doorvoeren op een kaartje? Ook deze mogelijkheid neem ik aan. Leuk voor bijvoorbeeld een housewarming, kerstkaart, geboorte kaartje en etc. Neem voor deze mogelijkheid contact met mij op!

Iets anders?

Staat jouw idee hier niet tussen en wil je graag een andere dienst of heb je een ander leuk idee? Stuur mij gerust een berichtje! 

Ben jij er klaar voor?

Wil jij samen met mij de samenwerking aangaan?
Neem dan contact met mij op!

Winkelwagen